2013-04-02

Välkommen till vår nya webb

I dag den 2 april är det premiär för FTI:s nya webbsidor. I samband med en organisationsförändring, som du kan läsa om här, passar vi även på att uppdatera utformningen av vår webb.

En stor nyhet är att vi har gjort webbsidorna så att de anpassar sig efter sättet du öppnar dem, på din mobil, dator eller läsplatta/surfplatta. På så sätt hoppas vi att det blir lättare för dig att få den information du behöver, när du behöver den.

Vår populäraste tjänst, Hitta en återvinningsstation, har vi uppdaterat och gjort mer tillgänglig. Vi uppskattar också att du använder möjligheten att lämna synpunkter. I vår sorteringsguide får du hjälp att hitta vad som ska sorteras som vad.

För att göra det lättare för dig att hitta information som just du behöver, har vi förenklat ingångarna i toppnavigeringen. Under rubriken Hushåll hittar du allt du behöver veta om din källsortering, vad som ska återvinnas och inte, hur du kan underlätta för den fortsatta återvinningsprocessen med mera.

Rubriken Företag vänder sig till nya kunder men även de omkring 10 000 företag som redan är anslutna till oss och betalar förpackningsavgifter. Där finns information till Sveriges alla 290 kommuner, som har ett tillsyns- och informationsansvar gentemot hushållen och de företag som vill ha information om sin källsortering.

Vill du veta mer om vilka vi är som arbetar på FTI, om hur återvinningsprocessen går till, se våra filmer eller beställa informationsmaterial väljer du rubriken Vår verksamhet.

Titta gärna runt på sidorna och upptäck sådant du kanske inte visste fanns tidigare och använd gärna sökfunktionen om du inte omedelbart hittar det du söker.

Välkommen!