2015-02-24

Återvinningsstation i Tillberga tas bort

Återvinningsstationen på Lokförargatan vid brandstationen i Tillberga tas bort den 25 februari med hänsyn till att markägaren ska bygga på platsen. Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) söker efter en ersättningsplats och hänvisar återvinnare att lämna sina förpackningar och tidningar till andra återvinningsstationer. Se direkt i mobiltelefonen om FTI:s nya funktion på hemsidan var närmaste återvinningsstationer finns samt när de töms och städas.

– Det är alltid olyckligt när en återvinningsstationen måste tas bort, säger Lars Hafvenström, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI). Vi anpassar nu tömningar och städning på de återvinningsstationer vi hänvisar till och välkomnar besökare att kontakta oss om det skulle bli fullt i behållarna.

Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) hänvisar alla återvinnare att lämna förpackningar och tidningar på återvinningsstationerna vid Klimatvägen-Åsenlundsvägen i Hökåsen och vid Johan Tornströmsväg i Tortuna vid Q Star istället.

Se direkt i mobiltelefonen om uppgift när din närmaste återvinningstation töms och städas. Med en genväg på skärmen i mobilen kan man enkelt nå denna nya funktion på FTI:s hemsida, gå in på www.ftiab.se/hitta-atervinningsstation.

Läs mer härPDF