För dig som bor i lägenhet

Tycker du att det låter skönt att kunna lämna förbrukade förpackningar till återvinning i miljöbod eller soprum i anslutning till ditt bostadshus?

En undersöking, utförd av Förpacknings- och Tidningsinsamlingen och Sifo, visar att 86% av de som bor i flerbostadshus upplever att det blivit enklare att lämna förpackningar till återvinning sedan de fått FNI. Med FNI blir det enklare för dig att göra skillnad för vår miljö och samtidigt blir återvinningen mer bekväm.

Hur går det till att införa FNI i flerbostadshus?

Processbeskrivning för införande av FNI i flerbostadshus

Det är du som fastighetsägare, eller bostadsrättförening, som tar beslutet om att införa fastighetsnära insamling (FNI) i fastigheten. Kom enkelt i kontakt med våra avfallsentreprenörer genom att fylla i en intresseanmälan. Mailet vidarebefordras sedan direkt till de avfallsentreprenörer som idag har avtal med FTI gällande fastighetsnära insamling. Entreprenören kommer sedan tillbaka med en offert till er.

Tänk på att information är en viktig del för att insamlingen ska fungera så bra som möjligt i flerbostadshuset. Beställ gärna våra dekaler. En informationsfilm om hur FNI fungerar hittar ni här.

lägenhetshus
lägenhetshus
Har inga servicemeddelanden...