2020-05-22

Svensk Plaståtervinning nominerade till Visa vägen-priset 2020

Visa vägen-priset 2020 uppmärksammar arbetsgivare som går i bräschen för personer med funktionsnedsättning och bryter utanförskap på arbetsmarknaden. Det handlar om att förstå att det är viktigare att se till vad en människa kan, i stället för vad de inte kan.

Stort grattis till Svensk Plaståtervinning som i är nominerade i kategorin Årets arbetsgivare för sitt inkluderande samarbete med Samhall i region Östergötland.

Numeringering lyder:
Att Svensk Plaståtervinning arbetar med hållbarhet blir tydligt när deras uppdrag är att sortera plastförpackningar från svenska hushåll så att de kan återvinnas och få nytt liv. Det Svensk Plaståtervinning också gör för hållbarhet är att samarbeta med Samhall, både som kund och rekryteringspartner. Som kund är dom otroligt inkluderade av Samhalls medarbetare. Svensk Plaståtervinning är en fantastisk kund och arbetsgivare! Fler som dom bidrar till ett bättre och mer inkluderande samhälle.

Omröstningen är avslutad, och den regionala vinnaren presenteras den 7 juni. Alla regionala vinnare är sedan med och tävlar om att vinna det nationella priset som delas ut på Visa vägen-galan i höst den 16 november. I juryn för priset sitter ordförande Jan Scherman tillsammans med H.K.H. Prins Daniel, Antje Jackelén, ärkebiskop, Karl-Petter Thorwaldsson, ordförande i LO, Bettina Kashefi, chefekonom på Svenskt Näringsliv och Mats Eliasson, marknadsdirektör på Samhall.

Svensk Plaståtervinning är en av fem ägare till FTI.

Har inga servicemeddelanden...